Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kippenlevertjes met pruneaux

Aantal personen: 2

Ingrediënten

8 pruneaux (gedroogde pruimen)
1 zoetzure augurk
200 gr kippenlevertjes
25 gr boter
2 eetlepels zoetzure zilveruitjes
1 theelepel mosterd
1 dl rode port
zout, peper

Bereiden

Halveer de pruneaux.
Snijd de augurk in plakjes.
Dep de kippenlevertjes met keukenpapier droog en snijd de witte
stukjes
weg.
Smelt de boter in een hapjespan en bak de levertjes zachtjes bruin.
Schep de pruneaux, de augurk, de zilveruitjes, de mosterd en de port
erdoor en voeg naar smaak zout en peper toe.
Warm het gerecht nog ± 5 minuten zachtjes door.
Lekker met knolselderijgratin.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kippenlevertjes in zoetzure saus
Peper met kippenmaagjes en kippenlevertjes:
Kip met kouseband
Kip met knoflook
Gemarineerde kipfilet met champignons en cashewnoten

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes